ОВАА ГОДИНА ШТИПСКА ПАСТРМАЈЛИЈАДА НАЈУСПЕШНА, ГОСТИ ДОЈДОА ОД ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА И ПОШИРОКО!

Објавено на 25.09.2019 во 18:20:11 часот | Македонија

Благодарам Штип, благодарам на сите гости кои во овие неколку дена го посетија градот и го вкусија специјалитетот кој е пренесен од старите штипски мајстори.
 
Благодарам и за сите компании кои помогнаа во организацијата на оваа манифестација.
 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет