БРАВО ОПШТИНА КАРПОШ: 200.000 денари финансиска поддршка за воспоставување и одржување на советувалиште на жртви на семејно насилство

Објавено на 25.09.2019 во 15:28:16 часот | Македонија

@sbogoev
 
#ИзгласаноНаСовет
 
200.000 денари финансиска поддршка за воспоставување и одржување на советувалиште на жртви на семејно насилство;
 
Започнува постапка за изработка на физибилити студија за ЈПП, за јавно осветлување во Карпош.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет