НА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПЛУСИНФО НЕ ИМ СЕ ВЕРУВА ШТО ПРАВИ ГЕРОВСКИ: ОТВОРЕНО ЈА БРАНИ ПЉАЧКАТА НА ПРЕТХОДНИОТ РЕЖИМ?!?!

Објавено на 21.09.2019 во 13:17:55 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет