(ВИДЕО) Премиерот Заев во Берово при означувањето на почетокот на рехабилитација на патот во с.Владимирово до регионалниот пат Р10304

Објавено на 21.09.2019 во 12:43:42 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет