ЖЕЛЕЗАРАТА АРЧЕЛОР МИТАЛ ОД СКОПЈЕ СТАНА ДЕЛ ОД СВЕТСКАТА КОРПОРАЦИЈА ЛИБЕРТИ ОД БРИТАНИЈА

Објавено на 21.09.2019 во 12:26:26 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет