Комерцијална банка АД Скопје повторно е спонзор на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“

Објавено на 17.09.2019 во 23:27:28 часот | Македонија

Комерцијална банка АД Скопје повторно е спонзор на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, кој ќе се одржи по 40-ти јубилеен пат, од 14 до 21 септември во Битола.

Со задоволство го поддржуваме овој реномиран фестивал, кој со својот интернационален карактер и атрибути на гала-настан ја привлекува уметничката и академската елита од нашата земја и од регионот. Годинава е подготвена извонредна програма со над 120 гости од странство.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет