(ВИДЕО) КУРТОН ГОМКОВИЧ ПЛАЧЕ КАЈ МИЛЕНКО: Замисли во Брисел има мислење дека владата на Заев е демократска, реформска, прогресивна, способна?!?!

Објавено на 17.09.2019 во 13:51:15 часот | Македонија

Бобан Нонковиќ кој сега работи нешто во Брисел, разнесува мебел, му се жали на Миленко дека во Брисел имале мислење Европјаните дека владата на Заев била европска, прогресивна, реформска, демократска?!?!

Линк до емисијата овде.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет