ТЕРОРИСТИ СО 20 ДРОНОВИ И 15 РАКЕТИ ГИ НАПАДНАА НАФТЕНИТЕ НАОЃАЛИШТА ВО САУДИСКА АРАБИЈА, ЦЕНАТА НА НАФТАТА СКОКНА ДО НЕБО, СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ ЌЕ СЕ ПОКАЧАТ ЦЕНИТЕ ВО ЗЕМЈАВА!

Објавено на 17.09.2019 во 13:35:30 часот | Свет

Проблемот да биде поголем, се проценува дека нападот е изведен од страна на терористи помогнати од Иран па се очекува САД да го бомбардира Иран, кој исто така е најголем производител на нафта.

Сето ова заедно ја крена нафтата на берзите па се очекува горивата да поскапат и во нашата земја овие денови.

Повеќе за ова на следниов линк.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија