АЛАРМИТЕ СЕ ЗАПАЛИЈА ЗА СПАС НА ОХРИДСКО ЕЗЕРО: Се формира комисија за заедничко управување помеѓу Северна Македонија и Албанија со природното и културното наследство во Охридскиот Регион

Објавено на 17.09.2019 во 12:22:04 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет