Градежни работи на патот Прилеп -Битола, сообраќајот пренасочен

Објавено на 17.09.2019 во 11:16:18 часот | Македонија

Сообраќајот на делницата Прилеп-Битола кај Технолошко индустриската зона Прилеп од денеска ќе се пренасочеува на регионалниот пат.

Како што известува фабриката Карпош ад Скопје во наредните три месеци ќе се извршуваат градежни работи на магистралниот пат А3, делница Прилеп – Битола кај ТИРЗ Прилеп.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет