(ВИДЕО) ИЗВИНЕТЕ ШТО ЌЕ ВЕ РАСПЛАКАМЕ: Детенце во Америка заболено од рак живее во карантин затворено дома, цел град секој ден прави престава пред неговиот прозорец!

Објавено на 17.09.2019 во 10:14:15 часот | Здравје

 

 

loading...

 

Здравје

Македонија