КОЈ МОЖЕШЕ ОВА ДА ГО ВЕРУВА: ЛАТАС БРУТАЛНО РАСПАЛИ ПО СВОЈОТ ГАЗДА ЅИНГО!!!

Објавено на 17.09.2019 во 10:04:30 часот | Македонија

Во најноввата колумна во Вечер, Латас брутално распали по екс комунистите кои ја покрале економијата во матната приватизација и сега сдат во замоци на Водно и од таму го гледаат Скопје, од високо.

А Ѕинго е баш таков екс комунист кој го украде Силекс од вработените со закани и сега има огромен замок во Жданец, Водно.

Што е причината што вака Лаки распали по Ѕингота, дали тоа што по 30 години беше сменет од уредничката позиција го налути србендата за прв пат да запкука по ДЕДА ЅИЛЕ?!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет