ТРАЈКО СЛАВЕВСКИ Е ЦАР: Оваа влада не знае да воведе ред, владее хаос во земјава, во наше време се знаеше кој краде кој пие и кој плаќа!

Објавено на 14.09.2019 во 14:24:42 часот | Македонија

- Владее хаос во земјава затоа што имаме неспособна влада која не знае да воведе ред, во наше време имаше ред во земјава!

Да, Мактел додава, се знаеше во ваше време кој краде, кој пие, кој гнете - ВМРО ДПМНЕ а кој плаќа - НАРОДОТ!

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет