Скопско ИПЛ – ново пиво на пазарот

Објавено на 13.09.2019 во 14:34:40 часот | Македонија

Нашите пивски мајстори го свртеа целиот свет во потрага по повеќе вкус и избраа четири видови најквалитетен хмељ од три различни континенти, кој рачно го додадоа на препознатливиот СКОПСКО вкус, за да добијат ново пиво, со изразена, но пријатна горчина и со повеќе арома и вкус.

Направено со процес на dry hopping, новото СКОПСКО ИПЛ ги следи најмодерните пивски трендови во светот, со што уште еднаш се потврдува позицијата на Пивара Скопје како најголем пивски иноватор и лидер на пивскиот пазар.

Скопско

Веќе во продажба во сите поголеми продажни објекти близу до Вас. СКОПСКО ИПЛ – вкуси го светот со СКОПСКО!

Повеќе информации на ipl.mk

 

 

loading...

 

Македонија

Свет