СО ПОМОШ НА GOOGLE EARTH РЕШЕНО УБИСТВО СТАРО 20 ГОДИНИ ВО ФЛОРИДА!

Објавено на 13.09.2019 во 13:15:47 часот | Црна Хроника

Човек си го гледал плацот на Гугл Ерт и случајно забележал кола во мочуриштето и пријавил во полиција по што било решено 20 години старо убиство.

Линк до сторијата, овде.

 

 

loading...

 

Црна Хроника

Македонија