ПЕТРИТ САРАЧИНИ: НАРОДЕ НЕ ИМ ВЕРУВАЈТЕ НА ПОРТАЛИТЕ КОИ НОН СТОП ШИРАТ ЛАЖНИ ВЕСТИ, КАКО НАЈНОВАТА ЗА ХИМНАТА КОЈА ЌЕ ЈА НЕМАЛО ВО УЧЕБНИЦИТЕ!

Објавено на 13.09.2019 во 12:44:01 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет