Со максимален ангажман ГА-МА АД Скопје во поставување на гасоводната мрежа. Во населби во поширокото градско подрачје. Се гасифицира и населбата Илинден

Објавено на 12.09.2019 во 19:35:29 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет