ЗАЕВ РАСТУРИ: Не само што не се срамам од средбата со Биг Мајк туку ќе ви кажам дека се сретнав со уште 10 луѓе како него кои се лидери во производството на медицинска марихуана, планот е земјава да заработува 100 милиони евра годишно од овој бизнис!

Објавено на 11.09.2019 во 12:58:23 часот | Македонија

- Ако не сакав да се дознае за средбата со Биг Мајк немаше да го примам во кабинет и немаше да се сликам со него. И не само со него, сум се сретнал со уште 10 луѓе како него лидери во поизводство на медицинска марихуана во светски рамки, луѓе од Холандија и Калифорнија, и тоа ќе го правиме и понатаму, тие луѓе ни помогнаа да ги направиме законите и да ја направиме стратегијата за оваа бизнис дејност, планот е земјава да извезува 100 милиони евра медицинска марихуана со што ќе се обезбедат илјадници работни места и ќе се полни буџетот од даноците! Медицинската марихуана е многу корисна во светот, лечи мѓу другото и деца од епилепсија, така што нема од што да се срамиме или криеме, се работи за светски легитимен хуман бизнис во кој ќе бидеме лидери во светот!

Премирот Заев на прес во владата. 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет