ЗАЕВ ЈА ШОКИРАШЕ НАЦИЈАТА: ИСТРАГАТА ЗА РЕКЕТ ВОДИ КОН МИЦКОВСКИ, УВЕРЕН СУМ ДЕКА ТОА ЌЕ БИДЕ ПОТКРЕПЕНО СО СИЛНИ ДОКАЗИ!!!

Објавено на 11.09.2019 во 12:28:36 часот | Македонија

- Моето лично мислење е дека истрагата за Рекет води кон Мицковски, но тоа треба ОЈО да го докаже со силни докази и уверен сум дека тоа ќе се случи!

Премиерот Заев ја шокираше нацијата со бомба од нигде никаде!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет