Е ВМРОВЦИ беее немој бе толку да ја сакате МАКЕДОЊА, ГАЗОТ И ГО РАСЦЕПИВТЕ ОД ТОЛКУ САКАЊЕ, НЕ МОЖЕ ДА СЕДНЕ ДРЖАВАТА МОРА ДА СТОИ ЦЕЛО ВРЕМЕ!!!

Објавено на 06.09.2019 во 13:07:13 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Екс шефот на Телеком во време Грујово отвора хотел на Халкидики, еск шефот на МЕПСО во време Грујово отвора хотел во Трст, екс пратеникот Пишев од време Грујово отвори хотел во Благоевград, Грујо сигурно веќе има хотел во Будимпешта, Сашо Мијалков знаеме дека има хотел во Прага...

Туку ај што краделе милиони, па дури и надвор ги носат бе парите за да ги појачуваат економииите на Бугарија, Италија, Унгарија, Чешка... Од страв дека ќе завршат кај бројчаникот на Заев на триумфална порта...

За Белизе да не зборам, тие процветаа за време 10 години Груевизам, слуашам ќе престанеле да наплаќаат такса на бродовите кои ќе се укотват на островот, не знаеле што да прават со парите од каматите од украдените пари на Грујо и Мијалков...

Стока една мафијашка, 12 години го лажеа народот дека 24/7 работат за МАКЕДОЊА, а они 24/7 ЈА РАБОТЕЛЕ МАКЕДОЊА!!!

Пуста сирота чмарот и го превртеа... Немој бе ВМРОВЦИ толку да ја сакате, одморете малце, нека земе ваздух оваа сирота земја од вас, божја казна наша сте вие!

 

 

loading...

 

Колумни

Македонија