ВЕЛИЈА: Не му се лутам на Груевски, тој ќе си плати за своите гревови, моја беше одлуката, тој две години ме молеше, можев да бидам многу поголем куртон од Ѕинго, ама не сакав!

Објавено на 05.09.2019 во 14:30:24 часот | Македонија

- Не му се лутам на Груевски, тој ќе си плати за своите гревови, верувам во космичка правда, моја беше одлуката, тој две години ме молеше да бидам во сојуз со него, јас можев да бидам многу поголем куртон од Ѕинго, но не сакав, друга беше мојата визија за државата и конечно тој сон се реализира овие денови и срцето ми е полно!

Велија Рамковски во интервју на НОВА ТВ.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет