ВЕЛИЈА: АМАН СО ТОЈ БОКИ, ЈА ГУБИМЕ ГОЛЕМАТА СЛИКА, СРЦЕТО МИ Е ПОЛНО КОГА ГО ГЛЕДАМ НАШЕТО ЗНАМЕ КАКО СЕ ВЕЕ ВО БРИСЕЛ ДО АМЕРИЧКОТО, НО МАКЕДОНСКИОТ ДЕФЕТИЗАМ МНОГУ МИ ИДЕ НА НЕРВИ!

Објавено на 05.09.2019 во 14:19:28 часот | Македонија

- На ЕУ 70 години и требаше да стигне до каде што е, на Германија и требаше стотици години, та и ние само за 2 години не може да бидеме таму каде што сакаме да бидеме, Боки та Боки, ја губиме големата слика, еј срцето ми се полни кога го гледам нашето знаме во Брисел до Америчкото, никогаш не сме биле во подобра ситуација во нашата историја, мене ми требаше 10 години да ја кренам А1, па за државата ќе треба едно 20 години со ваква власт! НЕМА ШАНСА ДА СЕ ВРАТИ ГРУЕВИЗМОТ ПАК, ТОА Е НЕВОЗМОЖНО!

Велија Рамковски ШОУ на Нова ТВ!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет