КОНЕЧНО Е ЈАСНО ШТО ГИ МАЧИ ВМРОВЦИТЕ: СЈО да работи на предметите? Не може. ОЈО да работи на предметите? Не може. Значи да не работи никој на предметите така?

Објавено на 05.09.2019 во 13:59:11 часот | Македонија

Никако не им чини на ВМРОВциве.

СЈО да работи на предметите? Не може.

ОЈО да работи на предметите? Не може.

Значи да не работи никој на предметите така?

Аааа епа добро тогаш.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет