СУГАРЕВСКИ: Интензивно се работи на реконструкција на обиколница Кочани, значаен проект за цел Источен регион. Инвестицијата е 1, 6 милиони евра!

Објавено на 04.09.2019 во 17:40:50 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет