(МЕГА ФОТО ГАЛЕРИЈА) БРАВО ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ, ДРЖИШ ЛЕКЦИЈА КАКО СЕ МЕНАЏИРА ЕДЕН ЕВРОПСКИ МЕГАЛОПОЛИС!

Објавено на 03.09.2019 во 22:59:38 часот | Македонија

 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет