(ВИДЕО) БОМБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: Австриски банки заедно понудија кредит од 500 милиони евра за Клинички Центар по услови кои се неколку пати подобри од условите кои ги нудат Светска Банка, ЕБРД и другите финансиски институции!

Објавено на 31.08.2019 во 19:28:21 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет