(ВИДЕО) ПЕТАР КОЛЕВ: Разочаран сум што СДСМ не се поклони на гробот на великанот Тодор Александров по повод 95 години од неговата смрт

Објавено на 31.08.2019 во 18:03:28 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет