БОМБА НА САШО ТАСЕВСКИ: Уметниците кои го подржуваа Груевизмот добиваа по 25 000е годишно и нагоре преку разни проекти, тезги, патувања, грантови, учество во комисии, управни одбори, функции...

Објавено на 31.08.2019 во 11:38:43 часот | Македонија

- Многу се офајдија уметниците кои даваа јавна поддршка на Груевизмот, добиваа улоги во филмови и престави, снимаа реклами, добиваа разни грантови, патувања, членство во разни комисии и управни одбори итн итн, значи од 25 000е годишно па нагоре беше нивниот бенефит, помножете го тоа со 10 години па ќе видите колку беше корисно да се биде владин полтрон!

Сашо Тасевски на Канал 77.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет