(ВИДЕО) АКО САКАТЕ ДА УЧИТЕ ПРАВО ОД ЧОВЕКОТ ШТО ГО НАПИША УСТАВОТ: UTMF Универзитетот од Швајцарија во соработка со Универзитетот ФОН, со можности за студентите без Државна матура!

Објавено на 31.08.2019 во 10:25:21 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет