ВО ОПОЗИЦИЈА СЕ А СЕ ПОНАШААТ КАКО ЛУДИ ХИЕНИ, ЗАМИСЛИ ПАК ВЛАСТ ДА ИМ ДАЕШ НА ОВИЕ МОНСТРУМИ!!!

Објавено на 27.08.2019 во 02:27:15 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет