И ЗЛАТКО МАРИН СЕ РАЗРАБОТИ ВО АЕРОДРОМ, ИАКО ИМАШЕ СЛАБ СТАРТ ЗА ШТО БЕШЕ КРИТИКУВАН, НО СЕГА Е МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ВО СКОПЈЕ!

Објавено на 24.08.2019 во 12:07:58 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет