МОЈ ДДВ Е ОГРОМЕН УСПЕХ НА ОВАА ВЛАДА: Три пати зголемен бројот на пријави на телефонот 198 за не издавање фискална сметка, главно пријавите се од Чаир, Охрид и Струга!

Објавено на 22.08.2019 во 12:02:18 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет