(ВИДЕО) ИЛИЈА ЈОВАНОВСКИ: Реконструкција на регионалниот пат Прилеп – Вештачко езеро, 840.000 евра инвестиција на Општина Прилеп и ЈП за Државни патишта

Објавено на 21.08.2019 во 22:30:01 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет