ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: Здравствениот Дом во Гостивар е една од 34 јавно-здравствени установи во државата за кои во моментов има постапка за реновирање

Објавено на 21.08.2019 во 22:09:46 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет