(ВИДЕО) ДРАМА ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛАТА ЈАВНОСТ: АЛФИТЕ ЈА ОДНЕСОА КАТИЦА ВО СЈО КАДЕ ЌЕ СЕ ЗАПЛЕНУВАТ ДОКУМЕНТИ И КОМПЈУТЕРИ!

Објавено на 21.08.2019 во 13:18:21 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет