ДОМ: Новиот Правилник донесен од Агенцијата за храна и ветеринарство овозможува фармерите и малите производители на храна од животинско потекло директно да ги пласираат своите производи до крајниот потрошувач, со почитување на одредените хигиенски критериуми

Објавено на 21.08.2019 во 11:56:24 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет