ЕНИГМА: ШТО ПОПРВО ЌЕ МУ УСПЕЕ НА МИЛЕНКО, ДА НЕ УБЕДИ ДЕКА ЗЕМЈАТА Е РАМНА ПЛОЧА ИЛИ ДЕКА ВМРО ТРЕБА ДА СЕ ВРАТИ НА ВЛАСТ?!?!

Објавено на 20.08.2019 во 11:34:32 часот | Македонија

Засега пологично е дека земјата е рамна плоча!

За да разберете колкави лудаци го бранат ВМРО во јавноста, Миленко од школо има завршено Географија на ПМФ, и ако нешто би требало да знае е дека земјата е округла, ама он е главен поборник на движењето ЗЕМЈАТА Е РАМНА?!?! Тоа е како некој да студира биологија и да не верува во Еволуцијата, или некој да студира медицина а да оди да се лечи на бајачки...

Е јебг, разбирате ли што има во лејката човекот што 12 години му правеше ФЕЛАЦИО на Грујо од по 2-3 саата на Канал 5?! И од таков психопата очекувате да направи политичка анализа кој како владеел?!?!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет