(ВИДЕО) ТРЕБАШЕ ДА ЈА СПАСАТ МАКЕДОНИЈА А СЕ ИСПОКАРАА ЗА 1000 ДОЛАРА: ВОДАЧИТЕ НА МАКЕДОНИЈА БОЈКОТИРА СЕ ИСПОКАРАА ЗА ТОА КОЈ КОЛКУ ПАРИ ЗЕМАЛ ОД ДИЈАСПОРАТА!

Објавено на 15.08.2019 во 21:56:15 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет