ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: НАБАВЕНА НОВА АПАРАТУРА НА КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР СО КОЈА ЌЕ СЕ СПАСУВААТ ЖИВОТИ

Објавено на 15.08.2019 во 21:02:11 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет