РАБОТЕТЕ НА CRUISES БРОДОВИТЕ ЗАРАБОТКА ОД 850 до 4.500 АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРИ НА МЕСЕЦ

Објавено на 19.07.2019 во 23:25:31 часот | Македонија

РАБОТАТА НА БРОДСКИТЕ CRUISES КОМПАНИИ НОСИ МНОГУ БЕНЕФИТИ 
Најважно е тоа што НЕМАТЕ трошоци за храна и сместување.

ГАРАНТИРАНО напредување во хиерархијата на работењето. 
Работата на брод ќе Ве одведе до НАЈДОБРИТЕ СВЕТСКИ туристички дестинации

Преку работењето ЌЕ ЗАПОЗНАЕТЕ луѓе од цел СВЕТ .

ДИНАМИЧНА И ИНТЕРЕСНА во секој поглед – Работа за најдобрите светски бродски CRUISES КОМПАНИИ

Коузон Ве поканува да аплицирате со испраќање на CV на англиски јазик на [email protected]
БРЗО И СИГУРНО ќе добиете работа и ќе „ одпловите “ кон светските мориња и океани.
Коузон има вработено повеќе од 18.000 млади од Балканските и Источно Европските држави.

ДОВОЛЕТЕ НИ да Ви ја презентираме оваа уникатна можност .
Ви отвараме пат кон ПОДОБРА ИДНИНА.

Ве ПОКАНУВАМЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТE:
НАШАТА УСЛУГА ЗА ВАС Е БЕСПЛАТНА

Бидете дел од СВЕТСКИОТ ЏЕТ СЕТ – заработете , патувајте и научете многу повеќе за животот , за биснисот, за пријателствата , за врвната услуга за УБАВАТА СТРАНА НА СВЕТОТ .

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 078 45 44 26

LIVE YOUR DREAM WITH KOUZON

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет