Што би направиле со 95 илјади денари? Пратете го кодот од под капачето на СКОПСКО или СКОПСКО Smooth на 14 7 66, Viber/Skopsko или skopskozanas.mk и секоја недела сте потенцијален добитник на оваа парична награда!

Објавено на 04.07.2019 во 00:51:20 часот | Македонија

Што би направиле со 95 илјади денари? Пратете го кодот од под капачето на СКОПСКО или СКОПСКО Smooth на 14 7 66, Viber/Skopsko или skopskozanas.mk и секоја недела сте потенцијален добитник на оваа парична награда!

Изборот е ваш - играте на среќа и учествувате во неделното извлекување, или собирате поени и сигурно добивате награда што сами си ја бирате :)

Повеќе информации на skopskozanas.mk

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет