ПРОФЕСОР НЕНАД МАРКОВИЌ: Брендот ,,Заев од Муртино,, го ребрендираше елитистичкиот ненароден СДСМ, ВМРО ДПМНЕ му помогна во тоа со навредите дека е црпнат Муртинец!

Објавено на 06.06.2019 во 01:04:35 часот | Македонија

- Свесно или несвесно, брендот на Заев од Муртино го ребрендираше елитистичкиот ненароден јапиевски СДСМ кој носи ташни Прада, седи по кафичи или кабинети и води политика далеку од народот, и тој процес ВМРО ДПМНЕ го помогна со вселувањето во белиот дворец со што го напушти брендот на народна селанска партија на небањатите, но и со навредите кон Заев дека е црпнат Муртинец му помогнаа во ребрендирањето на СДСМ. Се плашам дека ВМРО ДПМНЕ се уште не може да си ја увиди грешката и тѕоа ќе ги чини нови порази...

Професорот и аналитичар, Ненад Марковиќ на 1 ТВ.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет