(ВИДЕО) ГРЦИЈА И БУГАРИЈА ГРАДАТ ГАСОВОД ВРЕДЕН 220 МИЛИОНИ ЕВРА СО ЦЕЛ ДА СЕ СПАСАТ ОД РУСКИОТ ГАС

Објавено на 05.06.2019 во 22:48:02 часот | Балкан

 

 

* реклами:

loading...

 

Балкан

Македонија