ГДУ НЕЗАДОВОЛНА ОД 2 ГОДИНИ ВЛАДА НА СДСМ И ДУИ: Исти сте како претходните, а граѓаните си го бараат чарето надвор од оваа држава, затоа што ништо од тоа што го понудивте за поубав живот, не го реализиравте!

Објавено на 03.06.2019 во 20:20:50 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет