(ВИДЕО) Две години Влада: Премиерот и министрите цели 5 часа одговараа пред граѓаните, невладините, бизнисмените

Објавено на 02.06.2019 во 19:15:33 часот | Македонија

Две години Влада: Премиерот и министрите цели 5 часа или поконкретно од 12- 17 часот одговараа пред граѓаните, невладините, бизнисмените. Нешто што досега е невидено и незамислено кај нас, рагира дел од јавноста.

На Форумот освен премиерот и министрите учество зедоа и вицепремиерите, универзитетски професори, академици, бизнисмени и граѓански активисти.

Оваа Влада покрај транспарентноста, успешноста на реформите, економијата, очигледно има со што да се пофали на многу сегменти. – беше општиот заклучот по денешниот Форум.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет