ДРАМА ВО СРБИЈА: Стотиците измамени купувачи на мебел од руската НЕФА влегоа во канцелариите во Белград и одзедоа компјутери, маси, телевизори и печатачи!

Објавено на 26.05.2019 во 23:05:44 часот | Балкан

Над стотина измамени купувачи во Србија кои купиле мебел за околу 500 до 1000 евра се појавиле пред централата на руската НЕФА во Белград и одзеле маси, столови, компјутери, печатачи...

Пред тоа се собрале пред магацинот на фирмата во Земун но таму ги начекало обезбедување од газдата на магацинот кој го запленил мебелот затоа што и тој останал со неплатени фактури за изнајмувањето на просторот.

Измамени се и над 100 вработени во фирмата кои останале без плати.

Газдата и менаџментот ја збришале од Србија а слично е и со Македонија каде исто има околу 100-тина измамени купувачи.

Повеќе за ова на следниот линк.

 

 

* реклами:

loading...

 

Балкан

Македонија