МАЈМУН ПОСВОИ КУТРЕ ВО ИНДИЈА, ГО БРАНИ ОД НАПАЃАЧИ И ГО ХРАНИ

Објавено на 26.05.2019 во 19:13:46 часот | Забава

Еве доказ дека со мајмуните се далечни братучеди. Има посебна врска меѓу кучињата и луѓето но и мајмуните се приклучуваат кон овој моќен сојуз.

Повеќе за ова на следниов линк.

 

 

* реклами:

loading...

 

Забава

Македонија