ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТОВИ ОД СОРОС ФОНДАЦИЈА, КРАЕН РОК 10-ТИ ЈУНИ

Објавено на 26.05.2019 во 18:35:51 часот | Македонија

Фондацијата Отворено општество – Македонија отвора повик за доделување на грантови за спроведување активности кои ќе придонесат кон подобро разбирање на процесот на пристапување на Република Северна Македонија во Европската Унија.

Сите детали врзани со повикот, задолжителните документи како и останати важни информации можете да ги најдете на следниот линк:http://fosm.mk/mk/Home/NewsArticle?newsID=12739&catID=2

КРАЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 10 јуни 2019

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет