МАКЕДОНЕЦ СО АВТОБУС УДРИ ВО МОСТ ВО ПЛОВДИВ, БУГАРИЈА, НЕМА ПОВРЕДЕНИ, АВТОБУСОТ ОСТАНА БЕЗ ПОКРИВ

Објавено на 26.05.2019 во 09:49:29 часот | Балкан

Македонски шофер не ја забележал сиглализацијата за висината на мосот во Пловдив па останал без покрив на автобусот, за среќа нема поврдени.

Еве линк до сторијата во бугарските медиуми.

 

 

* реклами:

loading...

 

Балкан

Македонија