ПОЛЕСНО ДО НОВ ДОМ: Станбениот кредит на Комерцијална банка со повеќе опции за отплата, со каматни стапки веќе од 2,9% и со рок на отплата до 30 години

Објавено на 22.05.2019 во 13:44:23 часот | Македонија

Колкупати досега сте си ја замислувале среќата вака? 

Станбениот кредит на Комерцијална банка со повеќе опции за отплата, со каматни стапки веќе од 2,9% и со рок на отплата до 30 години, ќе ве однесе до вашиот нов среќен дом. 

Погледнете ги условите на следниот линк:https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2361&lang=1&uc=1

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет